www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Leon van der Zanden

RTL4 zendt vanavond de tv-registratie uit van Leon van der Zandens ‘Vruchtvlees’, te zien om 22.25 uur.

“Wat je nu voelt: hou het vast! Dat gevoel, je eigen gevoel. Dat gevoel klopt namelijk altijd. Maar ja, hoe vaak gebeurt het niet dat je meegaat in wat andere mensen voelen. In talkshows waarnaar je kijkt, gastenboeken waarin je schrijft of in een echt gesprek die je met mensen voert. Dat je merkt dat je niet meer zegt wat je vindt, maar wat van je verwacht wordt.
Leon van der Zanden is ook zo iemand, vindt hij zelf. In dit programma besluit hij daarom op zoek te gaan naar de essentie. Weg met de bijzaken, leve de hoofdzaak. Weg met de schil, leve het ‘Vruchtvlees’.”

Komend seizoen staat hij in het theater met ‘Rebel’.
speellijst

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.