nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers selecties Cameretten zijn bekend

De volgende deelnemers zijn te zien tijdens de selecties van het 49e Cameretten Festival: Emiel van der Logt, Joris van de Griendt, Raymon Rodenburg, Paul Schoolderman, Ludolf du Pon, Samir Fighil, Kots (Marleen van Zon, Stephanie Smit), Robert Derksen, OLDENOSBORN (Lize van Olden, Victoria Osborn), Maarten Westra Hoekzema, Zo goed als nieuw, Dionne Verwey, BLAFWAF (Erik Walkiers, Tim Somers, Maxime Tolbecq), Jonathan Verschuren, Theatergroep Ongeremd (Joey Touwslager, Bas van Klompenburg, Menno Methorst), Camie Bonger, Felix Heezemans, Riza Tisserand, Arbi el Ayachi en Kiki Schippers.
speellijst

In totaal gaan negen van hen door naar de voorronden.
wwwm.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.