www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven

Vanavond zijn Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge als Jurk! te zien met hun show Glitterjurk. Op RTL4, om 22.25 uur.

“Waar is het feest? Waar gebeurt het? In ‘Glitterjurk’, de tweede avondvullende show van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, gaat het tweetal op zoek naar het bruisende leven. Op zoek naar ontspanning, ontsnapping, de liefde, de lust. “Want het moet leuk worden. Het moet leuker.” ‘Glitterjurk’ is een aaneenschakeling van sketches, liedjes, humor en ontroering. Over de tijd die vliegt, het geld dat smelt en de hoop die gloort. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven staan garant voor een muzikale en humoristische avond met een glitterende ondertoon en een schitterende band.”

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.