nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

BNN/VARA: terugkerende series en cabaretregistraties

De nieuwe fusie-omroep BNN/VARA presenteerde het seizoensaanbod voor het komende tv-seizoen. Met veel terugkerende series en cabaretregistraties.

De terugkerende series zijn: De Kwis (3e seizoen vanaf 1 nov), Jeuk (2e seizoen voorjaar 2015), Rambam (voorjaar 2015), Cojones (2e seizoen voorjaar 2015). Paul de Leeuw maakt een nieuwe show vanaf 2015, getiteld Pauls Puberkookshow.

Te zien zijn cabaretregistraties van Thomas van Luyn, Henry van Loon, Jeroen Leenders, Van der Laan en Woe, De Gebroeders Fretz, Daniël Arends, Micha Wertheim, Martijn Koning, Klaas van der Eerden en Youp van ’t Hek.
Zwartekat.nl: tv-overzicht

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.