www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaamse versie Balls of Steel

Balls of Steel - Vlaanderen

Komend seizoen presenteert comedian William Boeva voor de Vlaamse zender 2BE ‘Balls of Steel’. In dit van oorsprong Britse candid camera-programma worden nietsvermoedende Vlamingen beetgenomen door typetjes met gewaagde grappen. Eén van de typetjes is De Snode Duivel, die wel wat weg heeft van collega-comedian Han Coucke.

Welke absurde grap is het meest lachwekkend? William Boeva nodigt alle typetjes uit in de studio, de arena waar gestreden wordt voor de felbegeerde Balls of Steel-trofee. Slechts één durfal kan de winnaar zijn.

2BE, vanaf dit najaar.
bijwonen opnames

Uit de Britse Balls of Steel: The Annoying Devil.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.