nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sonneveld de musical in DeLaMar

Vanaf februari 2015 brengen Albert Verlinde Entertainment en het DeLaMar Theater een speciale editie van de musical Sonneveld, als opvolger van de musical ‘Hij Gelooft in Mij’. Onder de titel Sonneveld in DelaMar wordt de musical gecombineerd met de historie van Wim Sonneveld en het DeLaMar Theater.

In 1952 nam Sonneveld met twee compagnons de leiding over van het toenmalige theater en herdoopte het tot het Nieuwe de la Mar Theater. Tot aan zijn dood in 1974 bleef Sonneveld bij het theater betrokken. In 2010 werd op dezelfde lokatie het huidige DeLaMar geopend.

In de musical ligt Wim Sonneveld (Tony Neef) in het ziekenhuis na een hartaanval. In de drie dagen dat hij in het ziekenhuis ligt wordt hij door de lifter geconfronteerd met zijn jeugd, liefdes en werk. Tijdgenoten als Conny Stuart (Mariska van Kolck), Huub Jansen en Friso Wiegersma passeren letterlijk zijn revue.

Sonneveld in DeLaMar gaat op 8 februari 2015 in première en is alleen te zien in het DeLaMar Theater tot en met 26 april 2015.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.