nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Nederlandse Cabaretdagen: Bram Vermeulen hommage

Morgen starten De Nederlandse Cabaretdagen in Theater aan de Parade in Den Bosch met een eerbetoon gebracht aan Bram Vermeulen ter gelegenheid van zijn tiende sterfdag, getiteld ‘Sterker dan de tijd’.

Vermeulens liederen worden gezongen door Diederik van Vleuten, Hanneke Drenth, Geert Hautekiet, Lenny Kuhr, Fernando Lameirinhas, Frank Cools, Stijn van der Loo, Roos Rebergen, Anne van Rijn, Alex Roeka, Kiki Schippers, Elke Vierveijzer, Mich Walschaerts, Raf Walschaerts, Gerard van Maasakkers, André Manuel, Gé Reinders en Astrid Seriese, onder begeleiding van ‘de Bram-band’, bestaande uit Roy Bakker, Peter Wassenaar, Jan Hautekiet en Erwin van Ligten.

De samenstelling en regie is in handen van Frank Verhallen, in een productie van De Cabaretfirma. Voor meer info en kaarten:
www.theateraandeparade.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.