nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Line-up International Comedy Festival Rotterdam

Op 10 en 11 oktober spelen meer dan 45 nationale en internationale stand-up comedians tijdens het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR). Met meer dan 50 solo of line-up shows op 9 locaties op de Wilhelmina Pier en Katendrecht.

Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketmaster of:
www.icfr.eu

Met optredens van: Alex Ploeg, Anuar, Arie Koomen, Aries Sporkslede, Berit Companjen, Big Ed, Bonnie McFarlane, Chris Turner, Colin Cloud, Damian Clark, Fuad Hassen, Gerthein Boersma, Gijs Nillessen, Hank, Harry Glotzbach, Henry van Loon, Howard Komproe, Jamali Maddix, Jan Jaap van der Wal, Jeffrey Spalburg, Jennifer Evenhuis, Jeroen Pater, Jörgen Raymann, Jurg van Ginkel, Kasper van der Laan, Marina Franklin, Martijn Oosterhuis, Max van den Burg, Mo El Khamssi, Nabil Aoulad Ayad, Nish Kumar, Patrick Laureij, Paul Myrehaug, Peter Pannekoek, Rachid Larouz, Rajko Disseldorp, Rayen Panday, Rich Vos, Simon Munnery, Sjaak Bral, Stefan Pop, The Umbilical Brothers, Tim Hartog, Tom Rhodes, Tony Woods, Wilko Terwijn, William Boeva, Wouter Monden, Zoe Lyons. Maar dat is nog niet alles.

Daarnaast presenteert het ICFR zeven specials. Gijs Nillessen is de allereerste Comedian in Residence van het festival. Hij verruilt een tijdje zijn woonplaats Groningen voor Rotterdam. Op zondag vertelt hij in zijn special hoe deze tijdelijke verhuizing is bevallen. Mensen met een dirty mind zitten goed bij de Nasty Show, hier komen alleen de gemeenste comedians van het ICFR langs. Tijdens The Bitches bewijzen de Queen B’s van het festival dat vrouwen ook zeer grappig zijn. Comdians met uiteenlopende roots maken cultuurverschillen hilarisch tijdens Wajoo! Relaties zijn een onuitputtelijke inspiratiebron voor iedere comedian en dat is te zien bij The Other Half. Toe aan iets totaal anders? Duik in de wonderlijke wereld van de weirdo’s tijdens Indie Comedy. Ook anders is de special Variety in Comedy waar comedians met onverwachte talenten om de hoek komen.

Het programma is samengesteld in samenwerking met Comedy Central, Da Bounce, het Comedy Huis, Badaboom, Shizzle Comedy en The Stand Up Comedy Club.

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.