www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ali B en Najib Amhali, scenariste Ramses genomineerd, Martijn Koning, Jan J Pieterse

Televisieproducent North Sea Camel, eigendom van o.a. Najib Amhali en Ali B, heeft de filmrechten gekocht van het boek Mocro Maffia. In het boek, dat op 1 oktober verschijnt, beschrijven journalisten Wouter Laumans en Marijn Schrijver een nieuwe generatie gangsters in de Amsterdamse onderwereld, van Marokkaanse afkomst. Volgens de producent leent het verhaal zich voor een serieachtige verfilming.

Marnie Blok schreef allevier de scenario’s voor de tv-serie Ramses. Hiervoor is zij genomineerd voor de Zilveren Krulstaart, de Nederlandse vakprijs voor scenario’s. De Zilveren Krulstaart wordt op 26 september uitgereikt tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Martijn Koning in de 4 uur nieuwsbreak van De Volkskrant: ‘Alsof Adriaan een geloofwaardige acrobaat is’.
17 sept 2014

Jan J Pieterse in de 4 uur nieuwsbreak van De Volkskrant: ‘Gouden Koets wordt na Zwarte Piet nieuwe nationale discussie’.
16 sept 2014

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.