www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Maarten Heijmans, Paul van Vliet, Hella de Jonge

Maarten Heijmans heeft voor zijn hoofdrol in Ramses het Gouden Kalf gewonnen voor de categorie beste acteur televisiedrama. Ramses is een serie over het leven van zanger Ramses Shaffy. De prijzen werden vanavond live uitgereikt tijdens het Gala van de Nederlandse film.

Paul van Vliet heeft een sinterklaasboek geschreven voor Douwe Egberts. Binnenkort is ‘Sinterklaas en de dubbelganger’ exclusief te koop in de C1000 en de Jumbo Supermarkten. Douwe Egberts brengt al jaren een aantal boeken over de goedheiligman uit, ter stimulering van lezen en taalontwikkeling onder kinderen. Eerdere boeken zijn geschreven door o.a. Najib Amhali, Herman Finkers en Youp van ’t Hek.

De documentaire ‘Verlies niet de moed’ van Hella de Jonge is geselecteerd voor de Nederlandse competitie en de publieksprijs bij International Documentary Film Festival (IDFA) in Amsterdam.
meer info

Categorie: Prijzenfestival, Van het boekenfront | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.