www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Welkom bij de Romeinen

welkombijderomeinen-benvanduin

Vanaf vanavond ontvangt tv-presentatrice Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) in ‘Welkom bij de Romeinen’ gasten ‘die al eeuwen dood zijn’, zoals Nero, Caesar en Augustus. Samen met hen kijkt zij terug op de hoogte- en dieptepunten uit hun tijd. NPO 3, 19.25 uur.

Acht afleveringen lang sketches, een kookrubriek en een historische kennisquiz. Met medewerking van Van Bennekom, Pierre Bokma, Paul de Leeuw, Carice van Houten, Alex Klaasen, Waldemar Torenstra, Remko Vrijdag, Marc-Marie Huijbregts, Ellen Pieters, Hans Kesting, Gijs de Lange, Laus Steenbeeke, Rogier In ’t Hout en anderen.

‘Welkom bij de Romeinen’ is het vervolg op ‘Welkom in de Gouden Eeuw’. De serie is geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen.
foto: Ben van Duin

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.