nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Piv Huvluv

Een overzicht van de premières deze week, met: Piv Huvluv.

Piv Huvluv – Yolo!
Premiere: C.C. De Werf in Aalst, 11 okt 2014

“Het mag vreemd klinken, maar bij wijlen denkt ook Piv wel eens na over het leven. Niet zelden op zondag omdat deze dag hem al van kindsbeen af een zekere rust en regelmaat biedt. Natuurdocumentaires op tv geven dan vaak een aanzet tot ongeremd gefilosofeer. Voor deze voorstelling is het leven van de ééndagsvlieg dé inspiratiebron. Piv confronteert zichzelf en het publiek met de miezerige eindigheid van ons bestaan en probeert aan te sturen op een minimale portie zingeving aan de korte periode die we hier rondlopen. Zonder al te grote doelen voor ogen te hebben. Maar met trefzekere eenvoud en op een innemende manier. Piv blijft natuurlijk wel Piv…”

Nog te zien tot en met 29 mei 2015.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.