nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

International Comedy Festival Rotterdam van start

Op meer dan 9 locaties op de Wilhelmina Pier en Katendrecht zullen comedians spelen op het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) in meer dan 50 verschillende stand-up comedy shows, solo of line-up shows.

Vandaag alleen al zijn er optredens van Bob Maclaren, Eric van der Woude, Gerthein Boersma, Jim Speelmans, Zoe Lyons, Nish Kumar, William Boeva, Kasper van der Laan, Fuad Hassen, Big Ed, Aries Sporkslede, Mo El Khamssi, Max van den Burg, Wilko Terwijn, Henry van Loon, Colin Cloud, The Umbilical Brothers, Jeffrey Spalburg, Rachid Larouz, Chris Turner, Rajko Disseldorp, Simon Munnery, Harry Glotzbach, Rayen Panday, Sjaak Bral, Tim Hartog, Arie Koomen, Jörgen Raymann, Gijs Nillessen, Tom Rhodes, Paul Myrehaug, Damian Clark, Berit Companjen, Anuar, Tony Woods, Marina Franklin, Rich Vos, Bonnie McFarlane, Alex Ploeg, Patrick Laureij, Stefan Pop en Martijn Oosterhuis.

In samenwerking met Comedy Central, Da Bounce, het Comedy Huis, Badaboom, Shizzle Comedy en The Stand Up Comedy Club heeft het ICFR een divers, nationaal en internationaal programma samengesteld.
-www.icfr.eu

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.