nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

ICFR Presents: Tony Woods en Rich Vos in Amsterdam

In het kader van het eerste International Comedy Festival Rotterdam verzorgen Tony Woods (USA) en Rich Vos (USA) een extra optreden in Amsterdam, vanavond in de Meervaart. De host van de avond is onze eigen Rayen Panday.

Woods begon als een van de eerste leden van ‘DEF Comedy Jam op HBO’ en ‘Bad Boys of Comedy’. Hij is tevens een groot inspirator geweest voor Dave Chappelle. Rich Vos (USA) is een comedy veteraan met een enorme dosis stand-up ervaring. Hij heeft twee ‘Comedy Central half-hour Specials’ op zijn naam staan.

Rayen Panday was te zien bij zo: RAYMANN, speelde op Lowlands en schrijft voor de shows van Jörgen Raymann en De Dino Show.

Voor meer info en kaarten:
www.meervaart.nl

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.