nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Alan Davies komt naar Nederland en België

Alan Davies

Op 28 januari 2015 zal de Engelse comedian Alan Davies optreden in De Meervaart in Amsterdam. En op 29 januari in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Hij speelt daar zijn nieuwe show ‘Little Victories’.

Hij is het vaste panellid in de BBC-quiz QI en ook bekend als hoofdrolspeler in de tv-serie ‘Jonathan Creek’. De kaartverkoop voor Nederland start op dinsdag 21 oktober, voor België is deze inmiddels gestart.

Davies begon in 1988 in de lokale comedyclubs en werd al snel bekroond tot best Young Comic door Time Out. In 1994 won hij een Edinburgh Festival Critics Award en werd één van de bekendste comedians in de UK. Vervolgens stortte hij zich vooral op acteerwerk, waaronder het populaire ‘Jonathan Creek’.

Na een periode van 12 jaar ging hij in Engeland twee jaar geleden weer de planken met de goed ontvangen show ‘Life Is Pain’. En nu gaat hij dus touren met zijn nieuwe show ‘Little Victories’.

De avond in Nederland wordt gepresenteerd door Comedy Central, in samenwerking met Pias Comedy. En in Vlaanderen door Livecomedy.be, in samenwerking met Greenhouse Talent.
kaarten Nederland (vanaf 21 okt)
kaarten België

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.