www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kitty Goemaat wint Leeuwarder Cabaret Festival

Leeuwarder Cabaret FestivalZaterdagavond heeft Kitty Goemaat de juryprijs van het derde Leeuwarder Cabaret Festival gewonnen. De publieksprijs werd gewonnen door Klaas Prins. De andere finalist was Paul Westra.

Goemaat won hiermee naast een bokaal ook een plek in de programmering van de Bres in Leeuwarden, waar het festival voor de derde maal werd gehouden. Voor volgend jaar kijkt de organisatie uit naar een nieuwe locatie, ‘Het festival is zo dusdanig gegroeid dat deze locatie het festival niet meer kan huisvesten’, aldus Tim Dijkstra namens de organisatie.

Voor meer info:
www.facebook.com/leeuwardercabaretfestival

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.