www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Koller, Kamps en Kamps

Een overzicht van de premières deze week, met: Koller, Kamps en Kamps.

Koller – Koller blijft thuis
Premiere: Schouwburg Velsen in IJmuiden, 31 okt 2014

“Soms gaat alles niet door. Op de vraag of Eric een nieuwe voorstelling ging maken, was zijn antwoord resoluut; ‘Ik blijf lekker thuis.’ Zijn impresariaat vond dit een briljant idee. Een half jaar later was een volle tournee van ‘Koller blijft thuis!’ geboekt. Hoewel Koller het rustig aan wilde doen en de noorderzon had willen omhelzen, ziet het er naar uit dat hij toch op tournee gaat. Of hij er zin in heeft? Nee, totaal niet! Maar cancellen is niet zijn stijl. Dus heeft hij zijn huiskamer ingeladen en verwelkomt hij u graag bij hem thuis, in het theater. U vergezelt Koller tijdens deze hilarische avond vol absurde momenten. Koller blijft thuis!”

Nog te zien tot en met 27 mei 2015.
speellijst

De voorstelling van Kamps en Kamps 3 blijkt te zijn verplaatst naar 2015

Kamps en Kamps – Kamps en Kamps 3
Premiere: Leidse Schouwburg in Leiden, 1 nov 2014

“Ze hebben het geprobeerd hoor, allebei iets anders doen. Toneelstukjes, televisieprogrammaatjes, werken in de cafetaria van hun ome Joop. Maar ze werden overal meestal meteen ontslagen begonnen elkaar toch wel heel erg te missen. Daarom komen de tweelingbroers nu voor de derde keer samen in Kamps & Kamps 3.
De vraag op ieders lippen is natuurlijk waarom de tweelingbroers zo enorm gestoord leuk zijn. Om daar een antwoord op te vinden moeten we in hun verleden gaan kijken. Kamps & Kamps zijn voor dit programma via een wormhole terug in de tijd gegaan en weten nu haarfijn hoe het allemaal gekomen is. Fasten your broeksriemen voor Kamps & Kamps 3.”

Nog te zien tot en met 23 mei 2015
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.