www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Raymann!, Diederik van Vleuten, Lenette van Dongen

raymann-tv

Na 13 jaar verhuist Jörgen Raymann met zijn nieuwe show RAYMANN! naar de zaterdagavond. In de eerste aflevering op 1 november onder meer aandacht voor Movember. Te gast is Jamai Loman. NPO1, 21.55 uur.

Diederik van Vleuten en Ivo Janssen zijn zondag 2 november te gast bij Kunststof TV. NPO2, 18.00 uur.
Van Vleuten trekt rond Wapenstilstandsdag (11 november) opnieuw ten strijde, maar nu vergezeld door Ivo Janssen. Van oktober 2014 t/m december 2014 zijn Diederik en Ivo in de Nederlandse theaters te zien met De Grote Oorlog.

Op 3 november is Lenette van Dongen te gast in het tv programma De Nachtzoen. NPO 2, 0.00 uur.
De Nachtzoen is een kort interviewprogramma van Annemiek Schrijver dat de kijker iets moois wil meegeven voor het slapengaan. Van Dongen zal vertellen wat zij de kijker wil meegeven voor de nacht. Dit kan van alles zijn: een gedicht, tekening, anekdote, lied.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.