nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Al Murray naar Nederland

Veel internationale comedy dit seizoen in Nederland. Na alle drukte in oktober kan nu ook Al Murray in de agenda worden gezet. Op zondag 19 april 2015 (ja, dan al) speelt de Britse comedian bij Boom Chicago in Amsterdam. “All hale to the Ale. and welcome the wine, for the ladies.”

Murray maakte naam als zijn alter ego The Pub Landlord, waarmee hij ook straks in Amsterdam speelt. Naast comedian is Murray is ook tv-maker. Zo heeft hij een aantal eigen series en sitcoms zoals Al Murray’s Happy Hour, Time Gentlemen Please en Al Murray’s German Adventure.

Het optreden wordt mogelijk gemaakt door Greenhouse Talent. Voor meer info en kaarten:
www.boomchicago.nl

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.