www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaamse versie Balls of Steel met William Boeva

Balls of Steel - Vlaanderen

Bezoekers van Zwartekat.nl wisten het al sinds augustus, maar er komt een Vlaamse versie van Balls of Steel. Vanaf donderdag 20 november te zien bij de zender 2BE.

Wie heeft de grootste ballen? Daar draait het om in het gloednieuwe 2BE-programma ‘Balls of Steel’. Negen prettig gestoorde lolbroeken nemen de nietsvermoedende Vlaming beet met hun gewaagde grappen en meest waanzinnige dingen. Met een verborgen camera moeten ze bewijzen dat ze stevig in hun schoenen staan.

De host van het programma is stand-up comedian William Boeva, die hiermee zijn presentatiedebuut maakt.

De lolbroeken van dienst zijn Hans Otten, die quizmaster speelt, Nancy Nympho die wanhopig op zoek is naar een man, De Snode Duivel (comedian Han Coucke) plaagt de Vlaamse bevolking met de meest kinderachtige grappen en grollen, Gastapo zorgt voor extreme veiligheid, Mama Mia, moeder van vier kinderen wil haar kroost iets te graag introduceren in de wereld van de volwassenen. En dan kunnen de kijkers ook nog kennis maken met Gay Charles, die te pas en te onpas mannen benadert, De Interimman (comedian Erhan Demirci), waarvan de loopbaan meestal maar 1 dag duurt, De Blote Madam die een allergie aan textiel heeft en regelmatig poedelnaakt staat voor iemands neus en Comboy Hunk, die elke keer nieuwe sporten verzint.

Vanaf 20 november 10 weken lang op 2BE.
2be.be/balls-of-steel/

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.