www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy theater in de Nes moet pand verlaten van eigenaar

Als het aan de eigenaresse van Nes 104-110 ligt, moet Comedy Theater in de Nes uiterlijk 2 januari 2015 het pand hebben verlaten. Deze ochtend dient er bij de voorzieningenrechten in Amsterdam een kort geding.

Inzet is volgens het theater onmiddellijke toegang voor de nieuwe huurster Art-Deli Holding BV op straffe van dwangsom van 1.000 euro per dag en een bevestiging dat het Comedy Theater in de Nes het pand op 2 januari 2015 as daadwerkelijk zal verlaten. Op de lokatie wil de eigenaresse een hoog cultureel restaurant annex expositieruimte vestigen.

Frans Ruhl is directeur-eigenaar van het Comedy Theater. Hij verzet zich tegen de opzegging van het huurcontract en zegt zich gesteund te zien door de ondernemersvereniging Nes die een verarming van de Nes als theaterstraat vreest.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.