www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de schaduw van Toon Hermans: verhalen van zijn manager

In Vlaanderen is Herman Van Hove te zien met de voorstelling ‘In de schaduw van Toon Hermans’. De Vlaming Van Hove was Hermans’ laatste manager en schetst een portret van één van Neerlands voornaamste artiesten.

De Vlaamse krant De Standaard schreef over de voorstelling: “Hij vertelt hoe het was om samen te werken met Hermans, perfectionist en hypochonder, op zijn oude dag nog altijd mateloos ambitieus maar ook vervuld van een ‘gelukzalige weemoed’. Het zijn geen grote verhalen, eerder kleine anekdotes, voorzien van amusante voetnoten en bedenkingen.”

De Standaard is ook lovend over zangeres Lisse Meyvis en noemt haar “een engelachtige verschijning met een stem zo breekbaar als kristal, die de liedjes van Hermans nieuw leven inblaast”. Daarbij wordt ze begeleid door een orkest onder leiding van Pol Vanfleteren.

De beperkte reeks voorstellingen is vrijwel volledig uitverkocht, maar in het Antwerpse Fakkelteater is er voor liefhebbers nog een matinee bijgeboekt op 4 januari 2015.
fakkelteater.be: In de schaduw van Toon Hermans

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.