nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Finalisten Schager Cabaretfestival bekend

Na twee voorrondes en twee halve finales is bekend wie doorgaat naar de finale van het Schager Cabaretfestival: Kots, Sanne Schuhmacher en Loes & die Kleine. De finale is op 12 december in KDanz in Schagen.

De finalisten krijgen via workshops trainingen voor verbetering van hun optredens. De organisatie noemt vlieguren maken als twee van de kernwoorden bij de opzet van het festival. Het bestuur wil na de finales zoveel mogelijk optredens voor de talenten regelen.

Karin Bloemen, Bianca Krijgsman, Eric Koller en Michel Drenthe, cabaretiers met Schager roots, zijn de ambassadeurs van dit voor de regio nieuwe initiatief. Meer info:
www.schagercabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.