www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanaf maart 2015: cabaretiers discussiëren in Larie

In juni schreven we al over een nieuw debatprogramma met cabaretiers gepresenteerd door Arie Boomsma. Inmiddels is meer bekend over dit programma dat ‘Larie’ gaat heten.

‘Larie’ wordt vanaf maart 2015 uitgezonden bij de KRO-NCRV. Het is een bewerking van het Britse ‘Argumental’. Het is een soort spelprogramma waarin steeds twee cabaretier met elkaar in discussie gaan over allerlei onderwerpen uit de actualiteit. Een van de twee moet deze stelling dan verdedigen, de ander moet er tegenin. Bij een druk op de knop worden de rollen omgedraaid.

Aan de pilot werkten ondermeer Jan Jaap van der Wal, Howard Komproe, Martine Sandifort, Arjen Lubach en Diederik Smit mee. Het is nog niet bekend welke cabaretiers in de uiteindelijke serie te zien zullen zijn.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.