www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Theater verliest kort geding en moet sluiten

Het Comedy Theater in de Nes in Amsterdam moet op 2 januari de huidige lokatie verlaten. Dat is de uitkomst van een kort geding dat de eigenaresse van het pand aanspande tegen de uitbaters van het theater.

Inzet van het kort geding was toegang voor de nieuwe huurster Art-Deli Holding BV op straffe van dwangsom van 1.000 euro per dag en een bevestiging dat het Comedy Theater in de Nes het pand op 2 januari 2015 as daadwerkelijk zal verlaten. Op de lokatie wil de eigenaresse een hoog cultureel restaurant annex expositieruimte vestigen.

Directeur-eigenaar Frans Ruhl opende het theater in 2007 in een voormalige tabaksveiling. Sindsdien was het een podium voor zowel vele comedy-avonden als een grote diversiteit aan verhuringen.
www.comedytheater.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.