nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

OLDENOSBORN wint 49e Cameretten festival

Zojuist heeft het duo OLDENOSBORN (Lize van Olden en Victoria Osborn) de juryprijs van het 49e Cameretten gewonnen. De publieks- en persoonlijkheidsprijs ging naar Kiki Schippers.
facebook: OLDENOSBORN
website Kiki Schippers

De jury over OLDENOSBORN: “Lize van Olden van Victoria Osborn vormen het bijzonder goed op elkaar ingespeelde duo OLDENOSBORN. Hun programma verbeeldt op even grappige als schrijnende wijze in hoog tempo de problematiek, waarmee generatie Y worstelt. OLDENOSBORN geeft elkaar de ruimte en is volledig in balans. Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo.”

De jury over Kiki Schippers: “Kiki stelt zich kwetsbaar op en opent met een mooi ingetogen en gedurfd a capella lied, waarmee ze direct indruk maakt. Ze toont lef. Haar programma heeft een goede opbouw, waarin ze de jury en het publiek deelgenoot maakt van haar persoonlijk leed. Kiki heeft veel in haar mars en met haar sterke podiumpersoonlijkheid wist ze vanavond werkelijk iedereen te raken.”

De andere finalist Emiel van der Logt ging met lege handen naar huis.
website Emiel van der Logt

Alle finalisten doen de komende maanden mee aan een finalistentournee door het hele land.
speellijst finaletournee
www.cameretten.nl
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.