www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opium TV over Annie MG Schmidt

Zaterdagavond 13 december staat Opium TV in het teken van Annie M.G. Schmidt. Ze overleed in 1995, maar er is nog steeds veel aandacht voor haar werk. Momenteel draait de film ‘Wiplala’ in de bioscoop, de dundruk-uitgave ‘Die van die van u’ met een bloemlezing van haar po√ęzie wordt goed verkocht, er komt een musical rond ‘Minoes’ en in januari gaat de musical ‘Heerlijk duurt het langst’ (opnieuw) in premiere.

In de uitzending ondermeer actrice en zangeres Jenny Arean, schrijfster Nelleke Noordervliet en de regisseurs Tim Oliehoek (film ‘Wiplala’) en Geert Lageveen (toneelstuk ‘Minoes’). Lone van Roosendaal zingt ‘Zeur niet’ uit ‘Heerlijk duurt het langst’. NPO 2, 22.40 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.