www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Carolien Borgers, Schudden

Een overzicht van de premières deze week, met: Carolien Borgers, Schudden.

Carolien Borgers – Zeker weten
Premiere: Diligentia in Den Haag, 19 dec 2014

“In deze cabaretvoorstelling buigt Carolien Borgers zich over de vraag hoeveel invloed we hebben: op de wereld, op onze eigen wereld, op wie we zijn, op wie we worden, op succes en falen, op winst en op nog meer winst. Ze verkent deze vraag aan de hand van een huilend Mariabeeld, een spelletje Monopoly en een confrontatie met The American Dream. Met gitarist Ocker Gevaerts, een piano en een dijk van een stem zal ze in ieder geval een positieve invloed hebben op uw avond! “

Nog te zien tot en met 16 mei 2015.
speellijst

Schudden – HENK
Premiere: De Meervaart in Amsterdam, 20 dec 2014

“We denken dat onze nieuwe voorstelling Perrongeluk per ongeluk HENK is gaan heten. Henk was een personage met een bijrol, maar daar nam hij geen genoegen mee. Hoewel Henk geen prater is, liet hij dit keer van zich spreken. Henks leven kent rustige dagen, maar onrustige nachten. Zijn nachtmerries en angsten sluipen zijn alledaagsheid binnen. Waar komen ze vandaan? En waar brengen ze hem? Het tiende programma heet stiekem HENK.”

Nog te zien tot en met 30 mei 2015.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.