www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Spoorboekje voor de feestdagen: 26 december

Tijdens de feestdagen loodsen we je door het tv-aanbod heen. Dit is het aanbod van vanavond:

In ‘Messiah masterclass’ zijn Alex Klaasen en Tineke Schouten te zien naast Birgit Schuurman en Rene van Kooten. We volgen ze tijdens de voorbereidingen van de opvoering van de Messiah van componist Händel uit 1741. Laatste aflevering. NPO 2, 18.55-19.25 uur.

In ’50 jaar Van Duin’ bezoekt Jan Wijdbeens een speciale gast waarmee André van Duin dierbare en/of leuke herinneringen deelt. U ziet de leukste scènes uit zijn artiestenoeuvre. De speciale gast van vanavond is Joke Bruijs. NPO 1, 19.00-19.50 uur.

Xander de Rycke met tv-registratie ‘Uw zoete 666’. HumorTV, 19.10 uur.

Victoria Wood’s Midlife Christmas. BBC 2, 21.00-22.00 uur.

Herhaling van de kerstspecial van Toren C. NPO 3, 22.05-22.34 uur.
bekijk hem hier al

Ronald Goedemondt met tv-registratie ‘De R van Ronald’. NPO 1, 22.35-0.10 uur.

“Ronald Goedemondt snapt inmiddels dat vrijheid en veiligheid tegenpolen zijn. Hij vraagt zich af wat er gebeurt als hij zich meer richt op loslaten. Weg met controle en zelfbevestiging! Hij zal in ‘De R van Ronald’ haarfijn uitleggen wat er is gebeurd. En dat van de hak op de tak, chaotisch en met de lach aan zijn kont.”

Daniël Arends met tv-registratie ‘De zachte heelmeester’. HumorTV, 22.40 uur.

“Begint aan zijn vierde solo. Zal opnieuw laten zien hoe grappig, onpeilbaar, lastpakkerig, verwarrend, vals en gevaarlijk hij is. Maar ook hoe charmant, eerlijk, lief en onzeker. Zo’n zachte heelmeester die stinkende wonden maakt.”

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.