www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Samba Schutte

Een overzicht van de premières deze week, met: Samba Schutte.

Samba Schutte – Je Maintiendrai
Premiere: Diligentia in Den Haag, 3 jan 2015

“Cabaretier Samba Schutte nam in 2006 tijdens het Leids Cabaret Festival alle prijzen in ontvangst met de woorden: “You ain’t seen nothing yet!”. Die woorden maakte hij vervolgens waar met zijn debuut ‘Hakili Jambar’. Zijn tweede programma stond al in de steigers toen Schutte besloot naar Los Angeles te gaan, zijn droom achterna. In Hollywood bedacht hij nieuwe verhalen en deed ervaring op tussen topcomedians op het podium van de wereldberoemde Comedy Store. Inmiddels is hij terug met een nieuw programma, ‘Je Maintiendrai’, een show vol rake grappen, gebracht door een cabaretier met flair, energie, verrassende inzichten en prachtige verhalen.”

Nog te zien tot en met 15 juni 2015.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.