nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jon Stewart stopt met The Daily Show

Jon Stewart stopt met de presentatie van het Amerikaanse programma The Daily Show. Hij vertelde dit aan het publiek na afloop van de show op dinsdag. Inmiddels heeft Comedy Central het bericht bevestigd.

Naar verwachting blijft Stewart tot het einde van het jaar. Het programma zal volgens de zender ook na het vertrek van Stewart blijven voortbestaan.

Stewart presenteerde het programma sinds 1999. Hij bouwde het uit tot een alom gerespecteerd satirisch nieuwsprogramma, waar weliswaar serieuze onderwerpen worden besproken, maar humor voorop staat. In de loop der jaren won het programma tal van prijzen, waaronder maar liefst 18 Emmy’s.

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.