www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Larie: woordenstrijd met een stoet cabaretiers

Larie

Vanaf zondag 29 maart kan je bij de KRO kijken naar het spelprogramma ‘Larie’ waarbij telkens twee cabaretiers met elkaar in discussie gaan over allerlei onderwerpen. Onderwerpen als het koningshuis, voetbal, het weer, relaties, alles komt voorbij. Moeten we van Europa één land maken?

Aan het programma werken mee: Sanne Wallis de Vries, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Howard Komproe, Karin Bruers, Henry van Loon, Ronald Snijders, Carolien Borgers, Eva Crutzen, Tex de Wit en Emilio Guzman. De presentatie is in handen van Arie Boomsma.

‘Larie’ is een bewerking van het Britse ‘Argumental’. NPO3, 21.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.