nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Trevor Noah vervangt Jon Stewart bij The Daily Show

Trevor Noah wordt de nieuwe host van het satirische nieuwsprogramma ‘The Daily Show’. Hij vervangt daarbij Jon Stewart die het programma sinds 1999 presenteert. Op een later tijdstip zal bekend worden gemaakt wanneer Stewart afzwaait. Noah is sinds december 2014 correspondent bij het programma. Onlangs was hij te gast in de gelieerde podcast:
Meet Trevor Noah

De Zuid-Afrikaanse comedian was in december 2013 nog te zien in het Amsterdamse Toomler. Hij speelde al op het grote comedyfestival in Montreal en Melbourne en bij televisieshows van Jay Leno en David Letterman. Eddie Izzard fungeerde als zijn promotor tijdens het Edinburgh Fringe Festival in 2013.
website Noah

Categorie: International, Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.