nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en comedy op Spotify

Elke zondag brengen we een overzicht van cabaret, kleinkunst en comedy op Spotify. Zowel Nederlands- als Engelstalig.

Met dit keer Nederlandtalige cabaret en comedy van Arnout Van den Bossche, Bert Kruismans, David Galle, Bas Birker, Jasper van Kuijk, Max van den Burg en Het Monica Da Silva Trio met Tim Kamps en Arjen Lubach.
playlist met laatste toevoegingen

Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we van zo’n 607 artiesten afspeellijsten gemaakt waarmee je vele honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.