nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Forum gesloten

Na lang, lang twijfelen heb ik besloten om het Zwartekat forum te sluiten. Twee jaar geleden speelde die gedachte al. Het reageren op voorstellingen, delen van ervaringen is overgenomen door social media als facebook en twitter. Helaas zijn die platforms geen vervanging gebleken voor de discussies die ooit op het forum plaatsvonden.


Het was een moeilijke beslissing. Aan het forum hangen veel herinneringen, met goede discussies en vele honderden uren leesplezier. Met name aan de Zwartekat Spelen met Polleke en Lena koester ik warme herinneringen. Ook stelde ik de interacties met de lezers van Zwartekat zeer op prijs. Daardoor kreeg ik het ook steeds moeilijker met de toenemende stilte op het forum.

Dank aan alle forumleden voor hun bijdragen sinds de lancering van het forum op 30 april 2001. In totaal verschenen er 59.332 berichten in 5.085 topics. In de loop der jaren heb ik veel van jullie ook ontmoet. Hopelijk blijft dat gebeuren en houden we contact via facebook, twitter, e-mail. Of zien we elkaar in het echt, in het theater.

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.