nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Brigitte Kaandorp bewerkt A Christmas Carol

Sinds enkele jaren is in de Stadsschouwburg elke twee jaar de kerstproductie ‘Scrooge’ te zien, naar A Christmas Carol van Charles Dickens. Na Erik van Muiswinkel (2011) en Peter de Jong (2013) dit jaar onder leiding van Brigitte Kaandorp. En zij geeft er wel een heel bijzondere draai aan onder de naam ‘Loes en Marlie’.

Kaandorp speelt niet de rol van Scrooge, maar van Marley. Met regisseur Jessica Borst schreef ze een nieuwe versie van het welbekende verhaal. Scrooge heet nu Loes en wordt gespeeld door Raymonde de Kuyper. Deze versie speelt zich bovendien af in het hedendaagse Bloemendaal en Schalkwijk.

Loes en Marlie is een voorstelling voor jong (8+) en oud met kerstliedjes, bewerkt en gearrangeerd door Bas Odijk. Te zien van 8 december tot en met 6 januari 2016. De kaartverkoop is nu begonnen. Voor meer info:
meer info

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.