nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Draadstaal keert terug

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven maken zes nieuwe afleveringen van ‘Draadstaal’. Vanaf 20 mei zijn zes nieuwe afleveringen te zien bij AVRO-TROS. Dit maakten ze bekend bij De Wereld Dendert Door.

Typetjes uit Draadstaal mochten van de productiemaatschappij CCCP niet langer gebruikt worden door Van Koningsbrugge en Van de Ven nadat ze overstapten naar de AVRO waar ze het programma ‘Neonletters’ gingen maken. Dit leidde tot publieke ruzie, die beslecht te worden leek tijdens een eerdere uitzending van DWDD, maar uiteindelijk in 2011 leidde tot een kort geding waarbij CCCP in het gelijk werd gesteld.
DWDD: 23 apr 2015

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.