nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe editie Utrecht International Comedy Festival

Op 1 en 2 mei is TivoliVredenburg het domein van het 3e Utrecht International Comedy Festival. Verspreid over zes podia spelen ruim vijftig verschillende comedians, naast Nederland en België afkomstig uit Canada, Denemarken, Groot-Brittanië, Argentinië, Amerika, Zweden, Duitsland.

Te zien zijn: Hank, Jeroen Pater, Jurg van Ginkel, Ruud Smulders, Soula Notos, Berit Companjen, Hans Gommer, Daan van der Hoeven, Oscar Arnold, Jens Dendoncker (B), Joe Eagan (CAN), Jørund Larsen, Valdemar Pustelnik (DK), Piet de Praitere (B), David Galle, Lukas Lelie, Tom Montfrooy, Marco Lopes, René van Meurs, Tom Sligting, Bram van der Velde, Rayen Panday, Daniel-Ryan Spaulding (CAN), Kasper van der Laan, Silvester Zwaneveld, Murth Mossel, Alex Ploeg, Gunter Lamoot (B), Lambert-Jan Koops, Esther van der Voort, Bart Melief, Rob Allen (UK), Els Vertongen (B), Felix Heezemans, Adrián Minkowicz (ARG), Andy Valvur (US), Gerthein Boersma, Arie Koomen, Wilko Terwijn, Isak Jansson (SWE), Johan van Gulik, Martijn Oosterhuis, Harry Glotzbach, De Blonde Jongens en Tim, Menno Stam, Evelyn Mok (SWE), Ria Lina (UK), Tom Ward (UK), Patrick Meijer, Maxi Gstettenbauer (D), Bas Birker, Donald Olie, Frans van der Groen.
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Het Comedyhuis bestaat uit negen stand-up comedians met wortels in Utrecht. TivoliVredenburg is bekend terrein voor het Comedyhuis dat er maandelijkse comedyshows organiseert.
www.comedyhuis.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon