nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Benefietvoorstellingen voor Nepal

Het Vlaamse televisieprogramma ‘CafĂ© Corsari’ organiseert op 5 mei in het Zuiderpershuis in Antwerpen de benefietvoorstelling ‘Comedy voor Nepal’, met Nigel Williams, Jan Jaap van der Wal, Michael Van Peel, Bas Birker en Xander De Rycke.
meer info

Op vrijdag 29 mei spelen Freek de Jonge en zijn band voor de allerlaatste ‘de voorstelling Als je me nu nog niet kent’ in DeLaMar in Amsterdam. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in Nepal.
meer info

Arie Vuyk speelt ook enkele benefietvoorstellingen in Middelburg, Sassenheim (matinee) en Hoofddorp.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.