nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Weekend Breda: comedy op vreemde plekken én blijven slapen

Guido Weijers en het Chassé Theater in Breda slaan de handen ineen voor een nieuw cabaretfestival: Comedy Weekend Breda op 12 en 13 september. Twee dagen lang cabaret en comedy met bekende namen als Jan Jaap van der Wal, Peter Pannekoek, Van der Laan en Woe, Roue Verveer, Pieter Derks en vele anderen.

Alle shows zijn op ongewone plekken, eigenlijk overal behalve in de zaal zelf. Met optredens in de laad- en losruimte, de artiestenfoyer, het lichtmagazijn en op de verborgen zolders van het pand. In Chassé Cinema worden films over comedy vertoond en op de gang wordt radio gemaakt.

Je kunt door het hele theater dwalen én zelfs blijven slapen. Op het toneel of in één van de 25 kleedkamers.

Met Comedy Weekend Breda viert het Chassé Theater het 20-jarig bestaan. Voor meer info en het bestellen van kaarten:
www.comedyweekend.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.