nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

20 jaar Zwartekat: dat gaan we vieren!

In 2016 bestaat deze Zwartekat twintig jaar. Die mijlpaal gaan we vieren. Op 22 mei 2016 sluiten we het seizoen af van Westlandtheater de Naald in Naaldwijk met een nieuwe Zwartekatdag vanwege het 20-jarig bestaan van Zwartekat én het 30-jarig bestaan van het theater.

De Zwartekatdag is een heuse marathonvoorstelling. Géén jaarlijks evenement, maar elke keer een speciaal feest waarbij we bekende én nieuwe namen uitnodigen. De line-up maken we later bekend, maar het zijn artiesten die wij geweldig vinden. En de opbrengst wordt ook direct weer in de dag zelf gestopt. Voor avondeten wordt gezorgd!

In 2011 organiseerden we -ook in Naaldwijk- voor het laatst de Zwartekatdag en het was met recht een legendarische editie met onder meer Maarten van Roozendaal, Daniël Arends, Kees Torn, Martijn Koning, Lebbis, Katinka Polderman, Kommil Foo e.v.a. En bij eerdere edities deden o.a. Najib Amhali, Pieter Derks, Roue Verveer, Richard Groenendijk, Arie Koomen, Klaas van der Eerden, Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal mee.

De voorverkoop is inmiddels gestart en loopt tot 2 juni. Daarna start de vrije verkoop.
WestlandTheater De Naald: Zwartekatdag

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.