nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Crowdfunding-actie Kleine Komedie succesvol

De Help Hijsen-actie van De Kleine Komedie heeft zijn doel bereikt. Met nog 6 dagen te gaan is bijna 80.000 euro gedoneerd via de website Voordekunst.nl. Het geld wordt besteed aan een nieuwe trekkenwand.

Vanmiddag markeerde Diederik van Vleuten met directeur Vivienne Ypma het halen van het streefbedrag van 79.000 euro. Al wat meer wordt gedoneerd zal worden besteed aan een nieuwe zaaltrek. Dit is een zelfstandig systeem dat er voor zorgt dat er ook boven de zaal lampen of attributen gehesen kunnen worden.

Donateurs konden in ruil voor hun donatie kans maken op het gouden ticket, een passe-partout voor twee personen voor alle programma‚Äôs van het seizoen 2015-2016, kaarten voor een late night voorstelling van de Ashton Brothers, je naam op de gevel, een rondvaart met cabaretiers of een avond achter de schermen bij Youp van ’t Hek.
voordekunst.nl
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.