nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Dood cabaretier brengt Vlaamse soap-fans aan het huilen

Thomas Van den Bossche is gisteren in de VTM-serie ‘Familie’ gestorven aan de nieraandoening ‘polycysteuze nieren’. Dat leidde tot emotionele tweets, meldt Nieuwsblad.be. Thomas werd sinds vorig jaar gespeeld door Pieter Verelst.

Pieter Verelst (Heist-op-den-Berg, 1990) volgde de acteeropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In november 2014 won hij de jury- en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Studenten Cabaret Festival. In april won hij de Heistse Cultuurprijs. Volgend seizoen werkt hij in Nederland aan zijn avondvullende voorstelling ‘Mijn broer en ik’.
speellijst
wiki Familie: Thomas Van den Bossche

https://twitter.com/JadeVandevyvere/status/602905534501670912

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.