www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Wart Kamps, Jandino Asporaat

Wart Kamps heeft de Zilveren Krekel voor beste podiumprestatie gekregen voor zijn rol in De Zere Neus van Bergerac van het Ro Theater waar hij ‘een even stuntelige als virtuoze Cyrano’ neerzette. ‘Hij lijkt een speelbal van de strijd tussen uiterlijk en innerlijk, maar ondertussen flippert hij glorieus tussen vriendschap, verliefdheid, liefde en literatuur.’ Hiermee maakt hij met andere genomineerden kans op de Gouden Krekel die op 13 september wordt uitgereikt.

Jandino Asporaat krijgt bij RTL 4 het nieuwe zaterdagavondprogramma ‘Playback je Gek’ presenteren. Iedereen mag meedoen. Dat hoeft niet perse met liedjes, “Je kan ook filmscènes of komieken nadoen. Want niet iedereen kan zingen.”

Categorie: Op tv, Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.