nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: De Andersons

Muziektheatergezelschap De Andersons stappen over van Impresariaat Willem naar De Zee Theaterproducties. De Zee wil zich meer richten op muziek en muziektheater en dit sluit beter aan bij de artistieke toekomstplannen van De Andersons. Het gezelschap wordt gevormd door Roel Dullaart en Anna Ă…gren samen met muzikant Mirek Walton.

In het seizoen 2015/2016 gaan De Andersons in reprise met hun voorstelling ‘In gesprek met mijn moordenaar’, nu onder de nieuwe titel ‘Stockholm sneeuwt’. Contacten voor de reprise verlopen nog via Impresariaat Willem, boekingen voor seizoen 2016/2017 zullen worden overgedragen aan De Zee.
www.deandersons.nl

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.