www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyprogramma Lowlands bekend

Lowlands heeft bekendgemaakt welke cabaretiers en comedians deze zomer in Biddinghuizen zullen spelen. Want naast de vele muzikale acts brengt het festival ook jaarlijks een uitgebreid comedyprogramma.

In de Juliet-tent zijn te zien: Comedytrain (Rene van Meurs, Alex Ploeg, Kasper van der Laan), Martijn Koning, Peter Pannekoek, Andre Manuel, Tim Fransen, Pieter Derks en Schudden. MC van dienst is Soundos El Ahmadi.

De Romeo-tent biedt stand-up comedy uit Nederland én Belgë, zoals Tim Fransen, Gunter Lamoot en Lukas Lelie. Bovendien kan je daar naar shows van Henry van Loon, Maartje en Kine, Yentl en De Boer, Pepijn Schoneveld, Louise Korthals, Thijs van de Meeberg (winnaar Leids Cabaret Festival 2015), OldenOsborn (winnaar Cameretten 2014) en Matroesjka.
www.lowlands.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.