www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Brigitte Kaandorp steunt Talentenjacht Schalkwijk

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem organiseert in samenwerking met onder andere het Jeugdcultuurfonds Haarlem de Talentenjacht Schalkwijk. Alle kinderen moeten volgens hen de kans krijgen om hun talent te ontdekken. Brigitte Kaandorp steunt de Voordekunst-actie.

Kinderen uit deze wijk krijgen theaterworkshops en muzieklessen aangeboden, mogen meedoen aan de audities en de grootste talenten krijgen een rol in de kerstvoorstelling Loes en Marlie, met Kaandorp in de hoofdrol.

Voor meer info:
www.voordekunst.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.