nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Soundos el Ahmadi, Wouter Deprez, theaters

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: Interviews met Soundos el Ahmadi en Wouter Deprez. Verder artikels over ontwikkelingen in de theaterwereld.

Culturele ondernemers in Arnhem vrezen het bezuinigingsmes, meldt De Gelderlander. Musis en Stadstheater hebben voor dit jaar 450.000 euro aan bezuinigingen in de begroting opgenomen en voor 2016 nog eens 50.000 euro. Directeur ad interim Gijsje van Honk waarschuwt in het bedrijfsplan echter voor grote gevolgen als er nieuwe bezuiningen aankomen.
22 juni 2015 (blendle)

Het systeemplafond boven de ingang van de parkeergarage van De Nieuwe Kolk stortte gisteravond naar beneden. Er raakte niemand gewond.
22 juni 2015 (blendle)

Stichting Podiumkunst Zaltbommel krijgt meer verantwoordelijkheid voor het nieuwe cultuurbeleid in De Poorterij. Dit na het faillisement van de vorige exploitant. De Poorterij moet vooral een ontmoetingsplaats worden. Het aantal professionele voorstellingen gaat omlaag van 75 naar 25 per jaar, maar de bezoekersaantallen moeten omhoog, van 10.000 naar 15.000 per jaar.
19 juni 2015 (blendle)

Eind 2015 wil de gemeente een beslissing nemen over De Schattelijn in Geertruidenberg. Onduidelijk is of er voor een verzelfstandiging wordt gekozen. Coördinator Ton Biemans blijft ondertussen vooral een zo goed mogelijke programmering zorgen. Het afgelopen jaar nam het bezoekersaantal met 6% toe en kende het theater op 125 stoelen een bezettingsgraad van 70%.
19 juni 2015 (blendle)

Interview met Soundos El Ahmadi in Opzij: “Ik ben liever dwars dan dat ik met een goor gevoel wakker word”.
18 juni 2015 (blendle)

Interview met Wouter Deprez in De Morgen: “Mijn eerste shows gingen over niks, terwijl ik dacht dat het belangrijk was”.
16 juni 2015

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.