nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Internationale comedy op Spotify

Elke zondag brengen we een overzicht van cabaret, kleinkunst en comedy op Spotify. Zowel Nederlands- als Engelstalig.

Met dit keer de nieuwe single van Urbanus, Vlaamse comedy van Xander De Rycke, Ierse comedy van Ed Byrne (foto) en de Amerikaanse comedians Adam Hunter, Bob Saget, Dave Hill, Hampton Yount, Ladystache, Nick Swardson, Nikki Carr, Russ Gutin, Sara Hennessey, Steve Patterson.
playlist met laatste toevoegingen

Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we van zo’n 648 artiesten afspeellijsten gemaakt waarmee je vele honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.