nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Afstudeerders Koningstheateracademie, Theaterschool, Theateropleiding Selma Susanna en Paul van Vliet Academie

Aan het eind van dit theaterseizoen zijn de volgende studenten afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch: Meeuw Roovers & Robert van Leeuwen, Rosalie Wagenaar, Lonneke Dort, Jetteke Hendriks, Mathieu Engels, Marco Lopes, Andries Tunru.

Afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam, discipline Toneel en Kleinkunst: Dieuwertje Dir, Rik Witteveen, Laura van de Merwe, Dorien van Gent, Kirsten Berkx, Margo Verhoeven, Lotta Sophie Bakker, David van Uuden, Cripta Scheepers, Eva Layla Schipper, Cèlion Kerk, Eva van der Post, Marijn Claes.

Aan Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam studeerden de volgende studenten af: Chantal Inen, Ruud de Nooij, Cortijn Tonkes, Reineke Maschhaupt, Younes Jabboury, Maus Koster, Anne-Linde van de Veen en Marlijn van Balkom.

De Paul van Vliet Academie in Scheveningen reikte dit jaar voor het eerst diploma’s uit. Afgestudeerd zijn: Andrea Noske, Anita Stevens, Maarten Willemse, André Anders, Dick Keulemans, Simone van Klaveren en Saskia Scherpenzeel.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.